Conferència a la Biblioteca Central Xavier Amorós.
Reus
Dia 24 de gener.
20,00 hores.
Passat i futur de l’alimentació jueva (Caixrut)
 
L’alimentació Caixer (caixer vol dir apte, pur en hebreu) és avui dia una oportunitat per a tothom! Als USA, consumeixen productes Caixer habitualment, el 38% dels vegetarians, el 24% dels intolerants a la lactosa, el 16% de musulmans, el 35% dels jueus, adventistes, testimonis de Jehovà i… El menjar Caixer és  considerat el més saludable, aquell que ha superat una ISO molt rigorosa que certifica productes alimentaris de molta qualitat, productes caixer com Coca-cola, galetes, gelats… han adoptat la certificació caixer com a un element de prestigi.


Per aquest motiu el creixement en el seu consum arreu del món és espectacular. Catalunya i Espanya fins ara han estat al marge, però es comencen a incorporar a una tendència mundial. El menjar Caixer és més saludable, ecològic… per tant ens aporta més salut i qualitat de vida.
És una oportunitat de negoci per empresaris, restaurants, supermercats…,  una aposta econòmica que genera molts llocs de treball, i per acabar un reclam turístic, per a un turisme de qualitat, no necessàriament jueu i/o israelià.

ARCCI