Benvolguts,

Com cada any, amb motiu del Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust, el Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona organitzen aquesta commemoració, que enguany tindrà lloc el dia 25 de gener amb la lectura de la conferència Memòria de la barbàrie i construcció del futur a càrrec del doctor Reyes Mate a l’Auditori del Palau de la Generalitat, precedida per la visita d’una exposició presentada per l’Amical de Mauthausen i altres camps (18.00 h), i un acte obert al públic a la Plaça Sant Jaume (19.45 h).

Atès que l’entrada al Palau de la Generalitat és limitada i hi és obligatòria una acreditació prèvia us demanem que feu extensiva aquesta invitació als membres de la vostra entitat per tal que ens feu arribar en aquest mateix correu electrònic (memorialdemocratic@gencat.cat) una llista amb el nom, cognoms i adreça postal de les persones que hi vulguin assistir per tal que se’ls pugui enviar la invitació.

El termini de rebuda d’aquesta llista és dijous dia 12 de gener. Aprofitem per saludar-vos atentament tot esperant retrobar-vos el dia 25 de gener.