Xalom amigues I amics,

En nom de l’ARCCI, em plau convidar-vos el proper dijous  25 d’abril, a 2/4 de 10 de la nit, al sopar-col·loqui amb Maoz Eliakim, soci d’ARCCI que ens parlarà de: “El nou govern israelià. Un nou canvi?”. L’acte tindrà lloc al saló Lions de l’hotel Imperial Tàrraco a la Rambla Vella.

El Maoz Eliakim, nascut a Israel i resident a casa nostra, visita sovint Israel i manté un contacte permanent amb els seus amics i familiars, un fet que li permet estar al corrent de l’actualitat israeliana i fer un repàs exhaustiu de la política general a Israel. El Maoz ens posarà  al dia dels darrers esdeveniments, sobretot després dels resultats electorals  de les últimes eleccions al parlament de Knéset. L’amic Maoz te un Màster Europeo – Estudios Culturales Mediterráneos i un Licence L.E.A (Langues Étrangères Appliquées Anglais/Italien).

 6730546461_e201f52b58_z

Per confirmar la vostra assistència, teniu temps fins el dimarts 23 d’abril, Sant Jordi, donat que cal concretar el número de comensals. Ho podeu fer enviant un mail al David: davidcatedral@hotmail.com, o contactant amb membres de la Junta de l’ARCCI.

Pel que fa al preu, seran 25 Euros per persona.

Estem convençuts que aquesta proposta us engrescarà i ens podrem retrobar el dijous 25 d’abril proper a Tarragona.

Ben cordialment,

 

F. Andreu Lascorz Arcas

President de l’ARCCI