Des de l’ARCCI celebrem molt el nomenament del Sr. José Antonio Sánchez-Molina Rubin com a Cònsol Honorari d’Israel a Barcelona.
L’ARCCI -com no pot ser d’una altra manera-, des de fa 30 anys, recolza les actuacions de l’Ambaixada d’Israel a Espanya i celebra molt especialment l’apertura d’aquest esperat consolat.
El nomenament del Sr. Sánchez-Molina Rubin com a Cònsol Honorari permetrà a l’Ambaixada d’Israel millorar el servei consular a Catalunya beneficiant, entre d’altres, als centenars de milers d’israelians que anualment ens visiten, beneficiant a empreses i universitats catalanes etc.
L’activitat del Consolat Honorari ampliarà les potents relacions comercials, turístiques, culturals, i impulsarà la lluita contra l’antisemitisme i la israelofòbia.Com va desitjar l’Ambaixada d’Israel a Espanya, des de l’ARCCI desitgem molts èxitsal Cònsol Honorari d’Israel a Barcelona en l’exercici de les seves múltiples funcions.

Mazal tov!

Andreu Lascorz

0011937791