Benvolguts/des,

Ens plau comunicar-vos que a l’Assemblea general ordinària de l’ARCCI que es va celebrar a Reus, el 29 de novembre, es van aprovar l’acta del 16 de març de 2016 i l’estat de comptes de l’any 2015, presentat pel tresorer.

El Salvador Caixal (Cap d’organització) va presentar els Premis ARCCI 2017, que es van aprovar per unanimitat. Aviat us farem arribar totes les dades referents als Premis ARCCI 2017, el Reglament, i la carta als socis que ja ha fet el Salvador.

Es va aprovar mantenir les quotes per l’any 2017  (50 euros pels socis numeraris, seran socis protectors aquelles persones físiques o jurídiques que satisfacin una quota superior als 50 euros).

 

Volem felicitar als nous membres de la Junta Directiva de l’ARCCI, que van ser escollits per unanimitat a l’Assemblea celebrada el 29 de novembre a Reus.

MAOZ ELIAKIM,

HANNA ZOHAR,

JORDI HUGUET,

NOEMÍ MIRANDA

I MAYA MAHLER
Correu de l’ARCCI: arccilist@gmail.com. Organització i protocol, telèfon: 607785176

  1. C.,  BBVA: ES45-0182-5402-1102-0177-2653

 

El volum d’activitats de l’ARCCI i el nombre d’associats aconsella seguir les nostres activitats a través de la nostra web, http://www.arcci.cat i el facebook de l’ARCCI https://www.facebook.com/arcci.catalunya.israel

 

 

Un gran llibre que no us podeu perdre els socis i amics de l’ARCCI.  Escrit per dos socis i grans amics de l’ARCCI, Vicenç Villatoro i Lluís Bassat.

EL RETORN DELS BASSAT

http://www.8tv.cat/…/el-retorn-dels-bassat-de-vicenc-villa…/

 

Celebrem el nomenament del Sr. D. José Antonio Sánchez Molina Rubin com Cónsul Honorario de Israel en Barcelona.

Comunicado de la Embajada de Israel

 

Nombramiento de Cónsul Honorario de Israel en Barcelona

 

Madrid, 5 de diciembre de 2016

 

La Embajada de Israel en España tiene el agrado de anunciar el nombramiento de D. José Antonio Sánchez Molina Rubin como Cónsul Honorario de Israel en Barcelona con jurisdicción en Cataluña.

 

El nombramiento del Cónsul Honorario permitirá  a la Embajada de Israel mejorar el servicio consular beneficiando, entre otros, a los cientos de miles de israelíes que anualmente vienen a España, la mayoría de los cuales visitan Cataluña.

 

Asimismo, la actividad del Consulado Honorario ampliará las relaciones comerciales, turísticas y culturales, e impulsará, en colaboración con los amigos de Israel en Cataluña, la presencia de Israel.

 

La Embajada de Israel en España desea el mayor de los éxitos al Cónsul Honorario de Israel en Barcelona en el desempeño de sus funciones.

PROPERES ACTIVITATS:

Dimarts, 13 de desembre, presentació de: La Barcelona Jueva, a l’Espai Ronda Barcelona, 19,30 hores.

Dijous, 12 de gener de 2017.
Presentació del llibre: El Retorn dels Bassat, a càrrec dels Srs. Vicenç Villatoro i Lluís Bassat. 19,00 hores. Centre de Lectura de Reus.

Dilluns, 6 de febrer de 2017.
Conferència: Mauthausen, tràgic retrobament de republicans i jueus sefardites.
A càrrec del Sr. Andreu Lascorz (President de l’ARCCI). Presenta el Dr. Oliver Klein (URV).
20,00 hores. Centre de Lectura de Reus.

Dilluns, 13 de març de 2017.
Conferència: Els judaïtzants medievals segons documents de Catalunya, Aragó, València i Mallorca.
A càrrec de Montserrat Moreno Arolas, Presenta el Sr. Andreu Lascorz (President de l’ARCCI).
20,00 hores. Centre de Lectura de Reus

 

US RECOMANEM UN BON CURS PER APRENDRE LADINO, entreu a: www.gramaticadeladino.ml

 

ARCCI