PROPERES ACTIVITATS
16 d’octubre, 19 hores, conferència al Centre de Lectura de Reus: L’alimentació de les comunitats jueves a Catalunya i el manteniment de la seva identitat. Conferenciant: Andreu Lascorz.

 

29 d’octubre, 20 hores, Conferència a la CIB: Kabbalah, el Zóhar i Rav Ashlag. Conferenciant: Rabi Yigal Kutnovsky.

 

6 de novembre, 19 hores, al Centre de Lectura de Reus presentació del llibre: Els jueus catalans. A càrrec del seu autor: Manuel Forcano. Presenta l’acte: Andreu Lascorz.

 

Del 12 de novembre de 2015 al 10 de gener de 2016, al Tinglado Número 4 del Port de Tarragona, exposició: INÚTILES FURORES. A càrrec de Liana Fushan. L’Holocaust va ser un esforç planificat per aconseguir una solució final, burocràticament organitzada, administrativament dirigida i científicament executada, que no ha de veure’s com un acte susceptible a l’oblit. De les víctimes que van morir en les càmeres de l’espant, podria suposar-se que només queda el silenci deixat per l’anihilació total dels jueus i que, conforme al propòsit dels seus botxins, els últims vestigis d’una ètnia laboriosa i meravellosa va quedar transformada en fum i cendres anònimes. No obstant això, aquesta sèrie pictòrica de nus femenins s’uneix al testimoniatge triomfal d’un romanent que demostra que la ira de l’home contra el Poble Escollit, intolerància cridada amb fusells.

 

19 de novembre, a Barcelona, 20 hores, sopar de commemoració dels 37 anys de l’ARCCI. Comptarem amb la presència de l’Ex. Sr. Daniel Kutner, Ambaixador d’Israel.

 

9 de desembre, 19 hores, al Centre de Lectura de Reus presentació del llibre: El call jueu de Tarragona.A càrrec dels seus autors: Aleix Gonzàlez, David Bea i Sergi Navarro. Presenta l’acte: Andreu Lascorz.

 

Els socis i sòcies –que no ho heu fet- podeu abonar la quota de l’any 2015, de l’ARCCI. Quotes per l’any 2015 (50 euros pels socis numeraris, seran socis protectors aquelles persones físiques o jurídiques que satisfacin una quota superior als 50 euros). El número de compte corrent de l’Associació és el: 2013-1669-14-0200097426 CatalunyaCaixa).

www.arcci.cat

https://www.facebook.com/arcci.catalunya.israel

Per contactar amb l’ARCCI: arccilist@gmail.com

ARCCI