Ens ha abandonat el nostre estimat amic Jaime Vándor.

COMUNITATS JUEVES, CULTURA, INTERÉS Afegir comentaris

Ens ha abandonat el nostre estimat amic Jaime Vandor.
Z”L
Fundador i President honorífic de l’ARCCI.
Demà dimarts, entre 8,00 i 13,00 hores socis i amics de l’ARCCI, amics en general podeu anar a Collserola, a acomiadar-vos de la seva família.

Si us plau, aviseu tothom!

L’enterrament religiós serà a partir de les 15,00 hores.

 

Per qualsevol cosa, Andreu Lascorz (tel. 669681607)

 

 

 

 

Compartir
  • Facebook

1 comentari a “Ens ha abandonat el nostre estimat amic Jaime Vándor.”

  1. Gabriel S. Rabassó diu:

    El meu reconeixement i admiració de sempre i per sempre al professor Jaime Vándor. Va ser i és un mestre en el sentit veritable de la paraula. Un mestre silenciós i observador de la realitat que vivia i l’envoltava.

    Gràcies a ell he entès alguna cosa més del món que no sabia. Amb el professor Vándor i el seu germà en alguna celebració d’Arcci vaig compartir taula i moments molt agradables on el coneixement sempre hi era present. Jo mai l’oblidaré perquè és impossible i amb ell, queda també la idea de què la memòria és essencial per entendre aquest precís moment en el qual per exemple escric aquesta mateixa nota.

    Alguna vegada li he parlat a la meva filla de la importància del professor Jaime Vándor en la meva vida; i ho seguiré fent al llarg del temps, perquè la seva existència és com un alè d’una llum que intuïm que ens acarona i compren.

Deixa un comentari

& Clear Ideas.Temes WP & Icones per N.Design Studio. Traduït per JoTGi.
Entrades RSS Comentaris RSS Entra