Sopar de celebració dels 33 anys de l’ARCCI, a Barcelona. (24 de novembre) 

Us convidem a participar en el Sopar de celebració dels 33 anys de l’ARCCI a Barcelona. L’aforament és limitat, per tal apunteu-vos el més aviat possible enviant un mail a: raam.tro@hotmail.es

Dijous, 24 de novembre. Lloc, Hotel nh RALLYE Travessera de les Corts, 150-152 Barcelona. Horari previst, 20:00 – 23:00 Pre-inscripcions mitjançant mail a: raam.tro@hotmail.es

Imprescindible: nom i cognoms, dni (o número de passaport, fent constar el nom del pais), data de neixement, mail i telèfon de contacte. El mail i el telèfon són per tal de comunicar el cost i la forma de pagament (30 €/persona) i el detall dels actes o canvis d’última hora si es produissin. IMPORTANT: La no aportació de les dades necessàries pel control de seguretat exclourà la possibilitat d’assistir-hi als actes. Les dades facilitades no seran utilitzades per cap raó més que per les comprovacions de seguretat i seran eliminades completament un cop finalitzi aquesta activitat.

Salvador Caixal