El dijous 28 d’octubre es va fer un acte de Presentació de l’Associació de Relacions Culturals Catalunya-Israel (ARCCI) a Madrid. Durant aquest acte, prologat per Miguel de Lucas com a Secretari General de Casa Sefarad-Israel, van intervenir l’Andreu Lascorz i el Dr. Jaime Vándor. Centre Cultural Blanquerna i Casa Sefarad van organitzar l’acte entre un conjunt d’activitats relacionades amb la cultura jueva en el seu estret lligam amb Catalunya.  
  
El dia 10 de novembre, dimecres, a les 12:30 hores, el rector de l’URV (Dr.Francesc Xavier Grau Vidal) i el president de l’ARCCI realitzaran la signatura protocol·lària d’un conveni marc entre la Universitat Rovira i Virgili i l’ARCCI, al rectorat de l’URV. c/ de l’Escorxador s/n, de Tarragona.
  
El dia 10 de novembre, dimecres, es projectarà a Reus (Teatre Bravium) la pel·lícula: Jaffa, the Orange’s Clockwork a les 16,00 hores. El mateix dia a les 20,00 es projectarà: A film Unfinished, dins el marc del festival Memorimage.  
Veieu la web del festival: www.memorimagefestival.org
 
El 17 de novembre, dimecres, a les 20,00 hores, a la Biblioteca Xavier Amorós de Reus, conferència a càrrec de l’Andreu Lascorz sobre: L’Educació als calls catalans.
  
Dijous 25 de novembre, l’Associació de Relacions Culturals Catalunya-Israel (ARCCI), amb motiu de la celebració dels 32 anys de la seva creació, us convida a la conferència: “Las comunidades judías orientales en Israel, entre laicismo, tradicionalismo y ultraortodoxia” a càrrec del Dr. Abraham Haim.
Col·labora la Comunidad Israelita de Barcelona
Hora: 20:00
Lloc: Saló d’Actes de la CIB, C/ Avenir 24
Es prega confirmar l’assistència al telèfon 9320008513.
 
POSTERIORMENT FAREM UN SOPAR, QUI VULGUI PARTICIPAR QUE CONTACTI AMB MEMBRES DE LA JUNTA DIRECTIVA DE L’ARCCi o amb: falascorz@gmail.com
 
Puntualment donarem més dades i informacions a través de la web (www.arcci.cat)  i el facebook de l’ARCCI